fbpx

Haluatko rakentaa paremmin toimivan IT:n?

Autan yrityksiä rakentamaan IT:tä, joka vastaa entistä paremmin liiketoiminnan odotuksia. Minulla on pitkä kokemus seuraavista osa-alueista:

    • IT-infran kehittäminen
    • Strategia- ja arkkitehtuurityö
    • Tietoturva ja riskien hallinta
    • Toimittajavalinnat ja kilpailutukset

Tutustu palveluihini ja ole yhteydessä, niin löydämme tavan auttaa sinua.

Miksi uskon pystyväni auttamaan sinua?

Olen kehittänyt asiakkaideni IT-ympäristöjä yli 20 vuotta ja erikoistunut liiketoimintalähtöisen IT:n kehittämiseen vuosien ajan.

Olen yhdistänyt liiketoiminnan ymmärtämisen vahvaan tekniikan ymmärtämiseen, ja pystynkin kommunikoimaan sujuvasti niin asiantuntijoiden kuin toimitusjohtajien kanssa.

Olen tutkinut monia erilaisia IT-ympäristön liiketoimintalähtöiseen kehittämiseen ja riskien arvioimiseen tarkoitettuja metodeja ja viitekehyksiä (mm. ITIL, CoBIT, Togaf ja SABSA) ja sertifioitunut niiden osaajaksi.

Olen yhdistellyt erilaisia menetelmiä ja rakentanut niistä lähestymistavan, joka sopii suomalaisille organisaatioille.

"Niklas on laaja-alainen ja kokenut yrityksen IT-arkkitehtuurien ja muutoshankkeiden asiantuntija."

Panu Mikkonen

CFO, BPW Kraatz Oy

"Yhteistyö on sujunut erinomaisesti. Niklaksella on selvästi kokonaisvaltaista ICT:n ja digitalisaation kehitys- ja liiketoimintanäkemystä sekä sparraava ote työskentelyyn, mutta toisaalta hän on valmis auttamaan meitä myös ”kädet savessa”

Ninny Olin

Talousjohtaja, Svenska litteratursällskapet i Finland

Tässä joitakin sertifiointejani:

 • ITIL v4 Specialist: Create, Deliver and Support
 • ITIL v4 Foundation
 • ITIL v3 Foundation
 • Certified Cloud Security Profesional (CCSP)
 • Certificate of Cloud Security Knowledge (CCSK)
 • SABSA Foundation (SCF)
 • Certified Cloud Architect
 • TOGAF 9 Foundation
 • COBIT5 Certified
 • Certified Information System Manager (CISM)
 • Certified Information Systems Security Professional (CISSP)

Olen auttanut lukuisia keskisuuria ja suuria suomalaisia organisaatioita kehittämään arkkitehtuuriaan liiketoimintalähtöisesti. Jos sinulla on monimutkainen tai hankalasti lähestyttävä ongelma, uskon, että voin auttaa sinua.

Olen koulutukseltani diplomi-insinööri ja olen käynyt lukuisia koulutuksia ja hankkinut monia sertifiointeja.

Käyn säännöllisesti luennoimassa IT-ympäristöjen kehittämisestä ja arkkitehtuurityöstä eri seminaareissa.

Asiakkaani ovat olleet aina tyytyväisiä työhöni. Uskon, että tyytyväisyyden salaisuus on se, että riippumatta toimeksiannosta asetun aina asiakkaani asemaan ja autan ratkaisemaan oikeat ongelmat, vaikka ongelmaksi paljastuu joku muu, mistä toimeksiannon alussa on ollut puhe.

Tämä asiakkaalle tuotettavaan arvoon perustuva toimintatapani on rakentanut luottamusta, ja monet asiakkaani haluavatkin jatkaa yhteistyötä kanssani. Tämä on johtanut melko pitkiin asiakassuhteisiin.

"Yhteistyö on sujunut erinomaisesti. Niklaksella on selvästi kokonaisvaltaista ICT:n ja digitalisaation kehitys- ja liiketoimintanäkemystä sekä sparraava ote työskentelyyn, mutta toisaalta hän on valmis auttamaan meitä myös ”kädet savessa”

Anu Ojala

Talousjohtaja, Lujatalo Oy

Ehkä kuitenkin epäröit ottaa yhteyttä. Voisithan ratkaista ongelmasi itse. Se on tietysti mahdollista. Tarvitaan vain kolme asiaa: osaamista, aikaa ja intoa.

 • Voisit hankkia osaamista käymällä kursseilla, osallistumalla seminaareihin, lukemalla kirjoja ja blogeja. Riippuen taustastasi edessä olisi vähintään kuukausien, todennäköisesti vuosien työ. Et tietenkään voi odottaa vuosia, joten ryhtyisit työhön mahdollisimman nopeasti. Joudut miettimään, mikä on riittävä määrä osaamista, jolla tästä kaikesta selviää.
 • Voisit muuttaa aikatauluasi. Se on periaatteessa mahdollista. Voisit varmasti osallistua kursseille työajalla. Lisäksi jos pidät lukemisesta, voisit lukea iltalukemisena kirjoja ja näin kartuttaa osaamistasi. Kun koittaisi suunnittelun ja varsinaisten projektien aika, voisit ehkä raivata aikaa niille, jos olisit innostunut tekemisestä.
 • Onko sinulla intoa tehdä tätä kaikkea yksin? Osaamisen kasvattaminen ja epämukavuusalueelle joutuminen vaatii varmasti venymistä. Onnistuessaan se on hyvin palkitsevaa.

Joudut kuitenkin miettimään, onko tämä sitä, mistä sinulle maksetaan. Mikä on sinun ydintehtäväsi, joka tuo eniten lisäarvoa yritykselle

Olisiko sinun kuitenkin järkevintä käyttää aika johtamiseen ja asioiden eteenpäinviemiseen?

Toimi seuraavasti:

Täytä yhteydenottolomake

Näin tiedän soittaa sinulle.

Soitamme 15 minuutin puhelun

Saat tietää heti, voinko auttaa.

Saat tarjouksen

Teen tarjouksen tarpeisiinne sopivasta toimeksiannosta. Saat työlle hintalapun ja voit päättää asiasta.

Tartumme yhdessä toimeen.

Saat tekemiseen ryhtiä ja oikean suunnan ja sitä kautta johdon luottamuksen.

Lupaus

Minulle 100% tyytyväinen asiakas on erittäin tärkeää. Yritän sen vuoksi varmistua jo ennen töiden aloittamista siitä, että pystyn auttamaan sinua.

Lupaus

Olen hyvin tarkka asiakkaideni tyytyväisyydestä, enkä lähde tekemään projekteja, joista voisi seurata tyytymättömyyttä. Sen vuoksi varmistamme ennen projektia, että onnistumisen todennäköisyys on korkea.

 • Minulla ei ole riippuvuuksia muihin alan toimijoihin. Kun palkkaat minut avuksesi, saat aidosti riippumattoman neuvontanajan.  
 • Minun kanssa töitä tehdessä ei tunneta tyhmiä kysymyksiä. Tehtäväni on auttaa sinua olemaan parempi johtaja. Autan mielelläni sinua ymmärtämään asioita paremmin, vaikka kysymyksesi ei liittyisi suoraan projektiin. Käytä tämä mahdollisuus hyödyksesi.
 • Kanssani asioidessa sinun ei tarvitse olla tekemisissä myyjien tai muiden välikäsien kanssa. Asioit suoraan minun kanssa. Tästä on sinulle paljon hyötyä.
Scroll to Top