fbpx

Referenssejä

Olen koonnut tälle sivulle referenssejä ja asiakkaiden kokemuksia siitä, millaista on työskennellä kanssani. Jos haluat tietää lisää projekteista ja kuulla enemmän kokemuksia, ole yhteydessä minuun, niin kerron projekteista tarkemmin.

Jos haluat, voimme myös sopia siitä, että voit olla yhteydessä asiakkaisiini ja kuulla ensikäden kokemuksia palveluistani ja niiden laadusta.

Yhteistyö on sujunut erinomaisesti. Niklaksella on selvästi kokonaisvaltaista ICT:n ja digitalisaation kehitys- ja liiketoimintanäkemystä sekä sparraava ote työskentelyyn, mutta toisaalta hän on valmis auttamaan meitä myös ”kädet savessa” .

Niklaksen työskentelytapa on aktiivista ja aikataulut ovat hyvin hallinnassa.

Anu Ojala

Talous- ja rahoitusjohtaja, Lujatalo Oy

Niklas on laaja-alainen ja kokenut yrityksen IT-arkkitehtuurien ja muutoshankkeiden asiantuntija.

Saamiamme hyötyjä: Työn alla ollut palvelin- ja IT-toimistoympäristön selkeytys ja harmonisointi organisaation kansainvälistymisvaiheen jälkeen. Lisäksi olemme luomassa yhdessä IT-roadmapia.

Parasta Niklaksen kanssa työskentelyssä on ollut hänen ammattimaisuutensa, positiivinen ote, keskittyminen olennaiseen ja tulokset.

Panu Mikkonen

CFO, BPW Kraatz Finance Oy

Yhteistyö Niklaksen kanssa on helppoa ja joustavaa, hommat tehdään sovitussa aikataulussa.

On ollut tärkeää saada ulkopolisen näkemys tilanteeseen ja sparrausapua. Kokonaisuus on jäsentynyt ja tekemiseen on tullut suunnitelmallisuutta. Niklas osaa huomioida tietoturvan osana kaikkia palveluita.

Niklaksen kanssa työskentelyssä parasta on ollut hyvä ja joustava kommunikaatio, sparraus monissa asioissa, täsmällisyys asioiden teossa ja kokonaisvaltainen arkkitehtuurin kehittäminen.

Tanja Linnonmaa

ICT Manager, eSett Oy

Parasta projektissa oli tulos ja ammattitaitoinen työskentely.

Tuotos oli erinomainen, vaikka lähtökohta ei ollut helpoimmasta päästä.

Parasta Niklaksen kanssa työskentelyssä oli joustava ja asiantunteva työtapa. Sparraavat keskustelut nostivat varmasti lopputuloksen tarkkuutta.

Aki Saurimaa

IT Manager, Oras Group Oy

  • Sisältö hyvä, esiintyminen hyvä.
  • Taas hyvä laajennus aihepiireihin, että katseltiin asioita infra arkkitehtuurin näkökulmasta. Niklas myös hyvä esiintyjä, vaikka tässä ajassa päästiinkin vain raapaisemaan ihan pintaa.
  • Käytännönläheinen
  • Luonteva esiintyjä. Aihe sinänsä mielenkiintoinen infrasta ja sen kehittämisestä kokonaisvalaisu tähän päivään. Linkki liiketoiminta-arkkitehtuuriin oli kohtuullisen ohut ja varsinkin esityksen otsikko antaa odottaa erilaista kokonaisesitystä.
  • Niklas veti hyvin ja esitys oli erittäin hyvä

Näin käännät liiketoiminnan tavoitteet tekniseksi arkkitehtuuriksi ja roadmapiksi -seminaariesitys

Tivi Enterprise Architecture 2019

13.11.-14.11.2019

Clarion Hotel Helsinki

Alma Talent Oy

- Sopivaa aktivointia ja tarvittaessa osasi kysyä itsekin jos muut olivat hiljaa.
- Hyvin oli perehtynyt koko aihealueeseen ja edettiin johdonmukaisesti eteempäin
- Erittäin bueno!
- Asiallinen ja sujuva esitys. Hän toi hyvin esiin tärkeät seikat esityksessään.

Seminaarin puheenjohtajuus ja luento

Hyperkonvergenssi - Uusi arkkitehtuuri konesaleissa

11.12.2018 Royal at Crowne Plaza

Alma Talent Oy

- Todella hyvä esiintyjä, hyvin yhdisti aiheet ja keskusteli avoimesti
- Hyvät alustukset, aikataulu piti, toi esille hyviä näkökulmia.
- Yksi vaihtoehto voisi olla, että luennoitsija pääsisi esityksensä loppuun kokonaisuudessaan ennen keskusteluosuutta, jotta nähdään mitä luennoitsija haluaa sanoa eikä "juoni" katkea. Luennoitsija on kuitenkin ilmeiseti laskenut ajankäytön siten, että kaikki tulee sanottua.
- Mielestäni piti hyvin seminaarin käynnissä / etenemässä.
- Knowledgable, good guidance.
- Asiallinen.

Seminaarin puheenjohtajuus

Lean Enterprise Architecture

20.-21.3.2019 Clarion Hotel Helsinki

Alma Talent Oy

Parasta oli ulkopuolinen näkemys infran kehittämiseen, erityisesti esimerkkejä muiden käyttämistä ratkaisuista -> sain erittäin hyvän työkalun asioiden esillenostamiseen meillä johtoryhmätyöskentelyyn.

Parasta Niklaksen kanssa työskentelyssä oli ammattimainen ja osaava ote fasilitoida asiantuntijaporukaa löytämään kehityksen painoalueita.

Matti Räsänen

Tietohallintojohtaja, Lujatalo Oy

Parasta Niklaksen kanssa työskentelyssä olivat hyvät keskustelut.

Hän sai myös johtomme huomion ja sai heidät innostumaan ICT:n merkityksestä.

Kari Järvinen

Tietohallintopäällikkö, Jyväskylän Energia Oy

Mitä mieltä olit asiantuntijan esiintymisestä ja sisällöstä: Niklas Wallenius, Wallenius Consulting (puheenjohtajuus)

  • Erittäin ammattitaitoinen esiintyminen ja tuntui tietävän asiakokonaisuudesta paljon. Esitti itse erittäin hyviä kysymyksiä, joita ei tullut itselle mieleen.
  • Erittäin hyvin vedetty
  • Todella hyvä. Asiantunteva ja erityisen hyvää oli kysymysten esittäminen myös silloin kun yleisöltä ei kysymyksiä tullut

Seminaarin puheenjohtajuus (toteutus striiminä)

Pilvi-integraatiot

19.5.2021 Helsinki

Alma Talent Oy

Case Studyt

Näin tehtiin onnistunut julkinen hankinta – Kriittinen sähköverkon toimija sai hyvän kumppanin ja modernisoidun IT-infran

Sähkömarkkinoihin kuuluu kriittisen tärkeä tehtävä, jota ilman sähköverkko ei voi toimia. Jonkun täytyy selvittää, kuinka paljon kukin tuottaja on sähköä verkkoon toimittanut ja kuinka paljon kukin sähkönmyyjä on sitä käyttänyt. Näin kaikelle tuotetulle sähkölle löytyy oikea maksaja ja tulot voidaan ohjata tuottajille oikein. Suomalaisella eSettillä onkin sähköverkossa kriittisen tärkeä rooli, sillä yhtiö tekee taseselvityksen koko …

Näin tehtiin onnistunut julkinen hankinta – Kriittinen sähköverkon toimija sai hyvän kumppanin ja modernisoidun IT-infran Lue lisää »

Case: ”Luja-konsernin historian suurimpia IT-muutoksia”

Suomen suurimpiin rakennusalan yrityksiin kuuluvan Luja-konsernin järjestelmiin liittyi haasteita, joka vaativat lisää resursseja ympäristön kehittämiseen. Haasteet ratkaistiin ulkoistamalla osa Lujan perustietotekniikkapalveluista. Ulkoistuksen jälkeen yhtiön digivision kehittämistä on jatkettu uudenlaisella systemaattisella kehitysmallilla. Luja-konsernin tietohallinto havahtui vuonna 2017 haasteisiin, jotka vaativat uudenlaisen suunnan ottamista it:n kehittämiseen. Taustalla oli Luja-konsernin viime vuosien menestys ja kasvu. Luja-yhtiöiden liikevaihto on …

Case: ”Luja-konsernin historian suurimpia IT-muutoksia” Lue lisää »

Case: ”Kybervakuutuksen hinta laski melkein puoleen”

Oras Group halusi selvittää perusteellisesti it-järjestelmien riskit ja niiden toteutumisen vaikutukset yrityksen liiketoimintaan. Projekti onnistui erinomaisesti, ja esimerkiksi yhtiölle tarjotun kybervakuutuksen hinta laski lähes puoleen. Kun riskit ja niiden vaikutukset ymmärrettiin selvemmin, niitä voitiin myös alkaa vähentämään. Oras Groupilla oli vuonna 2017 haaste. Maailmalla oli liikkeellä uudentyyppisiä vaarallisia kiristyshaittaohjelmia. Ne olivat jo iskeneet joihinkin yrityksiin …

Case: ”Kybervakuutuksen hinta laski melkein puoleen” Lue lisää »

Asiakkaita

Vieritä ylös